Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Kā izbaudījāt atvasaru? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola Foto - Liene Ozola

Pēc vasarīgi siltās nedēļas nogales laiks Latvijā šonedēļ būs vēsāks, taču nokrišņi gaidāmi tikai dažās dienās, prognozē sinoptiķi. Ziemeļrietumu vējš atnesīs vēsāku gaisu – maksimālā gaisa temperatūra pārsvarā gaidāma zem +20 grādiem, daždien vietām arī zem +15 grādiem, savukārt aukstākajās naktīs gaisa temperatūra lokāli tuvosies nulles atzīmei. Taču vēl nedēļas nogalē cilvēki steidza baudīt silto laiku – gan pastaigās gar jūru, gan tālākos izbraucienos ar velosipēdiem.

Tatjana, pensionāre

Man ļoti patīk šis atvasaras laiks, bet gribētos, lai tas būtu ilgāks, teiksim, vismaz pusotru nedēļu. Šajā laikā daudz staigājam pa mežu, lasām sēnes un ogas. Šogad īpaši daudz un īpaši skaistas ir brūklenes.

Laura, dārzniece

Jā, izbaudu šo laiku, bet man ļoti patīk arī ziema. Ziemas laikā es ļoti labi jūtos.

Gita, strādā skolā

Man ļoti patīk šis laiks, un es priecājos par skaisto rožu ziedēšanu – tās šogad zied jau otro reizi. Vasarā, karstajā laikā, rozes tā neziedēja, kā tagad ir atplaukušas! Pilni rožu krūmi ar ziediem!

Oļegs, lauksaimnieks

Šis ir ne tikai skaists, bet arī ražīgs laiks. Uz mežu dodos sēņot, tāpat jānovāc tas, kas dārzā ir izaudzis. To visu konservēju, lai var uzglabāt ziemai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.