Menu
 

Aptauja Ādažos. Ar kādiem saldumiem našķojaties? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ilze Ručevska
Foto - Ilze Ručevska un publicitātes Foto - Ilze Ručevska un publicitātes

Septembrī Ādažos tika atklāta jaunā “Laimas” saldumu ražotne. Kamēr uzņēmums paplašina darbību un mērķtiecīgi attīstās, publiskajā telpā nerimst diskusijas par to, vai “Laimas” saldumu kvalitāte pēdējo gadu laikā nav kritusies, savukārt cenas kāpušas. “Rīgas Apriņķa Avīze” devās uz Ādažu novadu, lai noskaidrotu vietējo iedzīvotāju mīļākos našķus, kā arī noskaidrotu viņu domas par “Laimas” produktu kvalitāti.

Aldonija, pensionāre

Marcipāna konfektes šobrīd ir vienīgās, kuras ēdu. “Laimas” produkciju arī esmu ēdusi, bet kvalitāte tiešām ir kritusies, jo izejvielas jau vairs nav tādas kā agrāk. Šokolāde vairs nav tāda, garša ir cita.

Henrijs, firmas direktors

Protams, ka saldumus ēdu. Arī “Laimas” produkciju. Par kvalitāti var diskutēt, neesmu nekāds eksperts, bet katram jau šīs garšas atšķiras. Tomēr panašķoties arī man patīk.

Arnīda, pensionāre

Labprāt ēdu saldumus. Vislabāk marcipānu. “Laimas” konfektes ir dārgas, tāpēc, man šķiet, tās tik daudz nepērk un tad noceno. Domāju, ka nevajag tik lielas cenas likt un, iespējams, tikt daudz ražot, tad nevajadzēs nocenot.

Linda, studente

No saldumiem es pārsvarā izvēlos tumšo šokolādi, retāk vafeles. Ir daži “Laimas” produkti, kuriem kvalitāte ir kritusies, bet jaunajai produkcijai tā ir gana augsta.

Ineta, dekrētā

Pērku dažādus “Laimas” produktus, un liekas, ka ar kvalitāti viss ir kārtībā. Vismaz garšo un izskatās tāpat kā vienmēr. Mans mīļākais “Laimas” produkts ir torte “Cielaviņa” – garšo tāpat kā pirms 10 gadiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.