Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Kur ir jūsu skaistākās rudens ainavas? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ilze Ručevska
Foto - Ilze Ručevska un arhīvs Foto - Ilze Ručevska un arhīvs

Pienācis rudens. Laiks, kad var izbaudīt nesteidzīgas pastaigas dabā, lai priecātos par krāsainajām koku lapām. Tradicionāli par zelta rudens pilsētu dēvē Siguldu, tomēr arī citas pilsētas spēj pārsteigt ar rudenīgām ainavām. “Rīgas Apriņķa Avīzes” aptaujātie saulkrastieši uzskata, ka arī Saulkrastos var baudīt zelta rudeni.

Rasa, higiēniste

Man patīk rudens Saulkrastos. Jūra mani vienmēr ir vilinājusi, tādēļ izvēlos doties pastaigu maršrutā pa Balto kāpu uz jūru. Rudenī arī saulrieti šeit ir visskaistākie.

Aiga, bezdarbniece

Man patīk tepat Saulkrastos. Pastaigas gar jūru vai pa Saulrieta taku, jo īpaši dienās, kad spīd saule un koku lapas mirdz zeltainos toņos. Tas ir tiešām skaisti, tā ka domāju – zelta rudens sajūtu var noķert arī šeit.

Laine, bērna kopšanas atvaļinājumā

Tādas konkrētas vietas nav, braucam tur, kur deguns rāda. Arī tepat Saulkrastos rudenī ir ļoti skaisti. Uz Siguldu braucam lielākoties kopā ar draugiem.

Laura, mājsaimniece

Noteikti Sigulda. Vēl Sējā pie dižozola ir skaista aleja. Diemžēl Saulkrastos šo rudenīgo ainavu un sajūtu vairs nevaru rast, jo daudzi koki ir nozāģēti. Liekas, viss tāds pelēks kļuvis.

Vija, pensionāre

Cēsīs rudenī ir skaisti, tepat Saulkrastos arī nav slikti. Kad ir saulains laiks, cilvēki sabrauc no visām pusēm, lai izbaudītu skaisto laiku.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.