Menu
 

Aptauja Ropažos. Vai būtu jāmaina Ropažu novada nosaukums? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - arhīvs un Liene Ozola Foto - arhīvs un Liene Ozola

Lai noskaidrotu iedzīvotāju apmierinātību ar jaunā Ropažu novada nosaukumu, novada dome aicina iedzīvotājus izteikt savu viedokli, piedaloties aptaujā, kas notiks līdz 10.oktobrim. Aptaujā aicināts piedalīties ikviens Ropažu novada iedzīvotājs no sešpadsmit gadu vecuma un ikviens iedzīvotājs, kuram novadā pieder nekustamais īpašums vai uzņēmums.

JĀNIS, noliktavas darbinieks
Tas tāpat neko nemainīs, jo tas, kāds ir novada nosaukums, nav svarīgi. Tas tikai atkal radīs problēmas, bet neko nerisinās.

 

IVO, dzesēšanas iekārtu tehniķis
Es pats esmu no Garkalnes, tāpēc uzskatu, ka nosaukumu vajadzētu mainīt uz "Garkalnes novads", jo šis nosaukums ir atpazīstamāks.

 

LUDMILA, sētniece
Svarīgi ir tas, lai iedzīvotājiem būtu labāk, lai būtu kādas atlaides, piemēram, maksai par siltumu, bet nosaukums var palikt tāds pats, kā ir.

 

VIJA, pensionāre
Nosaukumu vajadzētu mainīt uz "Ulbrokas novads", jo šajā situācijā, kad ir apvienojušies vairāki pagasti, nosaukumam ir jābūt tādam, kas radīts no jauna, nevis paņemts no kāda iepriekšējā.

 

JĀZEPS, pensionārs
Nosaukumam ir jābūt "Ulbrokas novads", lai cilvēkiem nejauktu galvu. Ja reiz novada centrs ir Ulbroka, tad tādam arī jābūt nosaukumam, lai cilvēki centru nemeklētu kaut kur Ropažos.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.