Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai atbalstāt stingrāku ierobežojumu ieviešanu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits
Foto - Ritvars Raits un LETA Foto - Ritvars Raits un LETA

No 11. oktobra Latvijā uz trim mēnešiem izsludināts ārkārtas stāvoklis un spēkā stājas stingrāki ierobežojumi. Piemēram, personām, kas nav vakcinētas pret Covid-19 vai nav to pārslimojušas, turpmāk būs atļauta iepirkšanās tikai pirmās nepieciešamības preču veikalos, savukārt vakcinētām personām pasākumos “zaļajā” jeb drošajā zonā noteiktas papildu epidemioloģiskās drošības prasības, piemēram, būs jāvalkā maska, jāievēro distance. Šie un citi ierobežojumi jau novērtēti ļoti pretrunīgi.

Ivars no Ikšķiles

Protams, un atbalstu daudz noteiktāku attieksmi pret obligāto vakcinēšanos vairākās nozarēs! Nedrīkstam bezgalīgi auklēties ar tiem, kas neciena ne sevi, ne apkārtējos.

Egons no Lielvārdes

Es esmu par stingrākiem ierobežojumiem. Pats esmu vakcinējies, bet tie, kuri atsakās to darīt, lai sēž mājās un nestaigā apkārt!

Elizabete no Ogres

Pat nezinu, ko lai atbild uz šādu jautājumu… Domāju, ka ieviest stingrākus ierobežojumus nav vērts, jo gudri cilvēki tāpat uzmanīsies, bet citi tik un tā tos neievēros.

Ināra no Ogres

Kaut kas jau jādara ir, citādi situācija mūsu valstī kļūst pārāk nopietna. Mums jādara viss, lai cilvēki varētu sportot, mācīties klātienē un apmeklēt kultūras pasākumus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.