Menu
 

Aptauja Ogrē. Kā stingrie ierobežojumi ietekmējuši jūsu ikdienu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un pixabay.com Foto - Ritvars Raits un pixabay.com

Pēc mēnesi ilgā “lokdauna” un komandantstundas ievērošanas nakts stundās stingri ierobežojumi ”vienā vai otrā formā” varētu turpināties pret Covid-19 nevakcinētiem cilvēkiem, pieļāvis premjers Krišjānis Kariņš (JV). Vēl esot pāragri teikt, vai novembra vidū varēs sākt atteikties no pašlaik ieviestajiem stingrajiem ierobežojumiem. Pašlaik aktuāls esot jautājums, kāds pēc “lokdauna” tiks atjaunots tā sauktais zaļais režīms. Nevar mūžīgi sēdēt ierobežojumos, kas aptur ekonomiku un liek aizņemties finanses, kuras vēlāk būs jāatdod, pavēstījis premjers.

Valērija

Mājsēde manu dzīvi nav mainījusi. Es šobrīd dzīvojos pa mājām – auklēju mazuli. Jau pirms komandantstundas mēs gatavojamies doties pie miera, guļ viņš līdz pat rītam.

Elīna

Šis ir vienreizējs laiks, kas mūsu ģimenei ļoti patīk. Kopš sākās pandēmija, tētim nav katru dienu jādodas uz darbu, tāpēc viņš var piedalīties abu mūsu mazuļu audzināšanā un redzēt, kā viņi aug un attīstās.

Jana

Ja godīgi, manu ikdienu šī mājsēde neietekmē pilnīgi nemaz. Arī tagad dzīvojos kopā ar savu mazo dēlu tieši tāpat kā līdz šim.

Sintija

Mājsēde manas ģimenes ikdienu nav mainījusi. Jau paredzot, ka būs tāda mājsēde, mēs tai laikus sagatavojāmies, saplānojot savu ikdienu, finanses un vajadzības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.