Menu
 

Aptauja Ogrē. Kur jūs gūstat informāciju par vakcināciju? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un pixabay.com Foto - Ritvars Raits un pixabay.com

Sociālo tīklu burbuļi, kur cilvēkiem, ņemot vērā viņu intereses, tiek piedāvāta atlasīta, tieši viņiem piemērota informācija, mainīgie zinātniskie atklājumi un secinājumi par vakcīnu efektivitāti un piemērotību atsevišķām vecuma grupām – tas viss rada fonu ļoti atšķirīgai informācijai par jautājumu, kas satrauc daudzus, proti, veselība. Turklāt šobrīd cilvēkiem nākas iedziļināties specifiski zinātniskos terminos un skaidrojumos, tāpēc arvien būtiskāks kļūst jautājums par uzticamību konkrētam informācijas avotam.

Līga

Pati jau esmu vakcinējusies. Ja mani vēl kaut kas par šo tēmu ieinteresē, reizēm interneta resursos pameklēju un palasu medicīnas speciālistu zinātniskos skaidrojumus.

Una

Informāciju par vakcināciju es iegūstu internetā. Visvairāk – sociālajos tīklos. Tur es uzzinu speciālistu viedokļus un jaunākās atziņas.

Linda

Informāciju par vakcināciju pārsvarā iegūstu internetā, nedaudz arī televīzijā. Vispār es diezgan regulāri sekoju līdzi tam, kā Latvijā attīstās vakcinācijas process. Pati tuvākajās dienās saņemšu otro poti.

Kalīne

Visvairāk informācijas par vakcināciju, protams, ir interneta resursos. Tāpēc, ja man rodas kādi jautājumi par to, atbildes es meklēju tieši tur.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.