Menu
 

Aptauja Ogrē. Kas jūs pēdējā laikā visvairāk iepriecinājis? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits, ogrenet.lv Foto - Ritvars Raits, ogrenet.lv

Novembris un decembris Latvijā ir svētku mēneši – gan Lāčplēša diena un valsts svētki, gan gaidāmie Ziemsvētki. Šogad cilvēki svētkus svin un gaida ar citu noskaņojumu, un daudzi atzīst, ka svētku sajūtu dubultā vairotu Covid-19 pandēmijas beigas un slimības dēļ mirušo skaita mazināšanās. Izpaliekot plašām svētku svinībām,  ir cilvēki, kas vairāk pievērš uzmanību un priecājas par notikumiem tuvinieku lokā.

Gatis

Mani visvairāk iepriecina mana meitiņa, kurai ir tikai gads un trīs mēneši. Viņa ir mūsu pirmais bērns. Šis meitiņai ir laiks, kad viņa par visu brīnās un priecājas, visu mācās. Ļoti skaits bērnības periods.

Laura

Mani ļoti iepriecināja par godu svētkiem tik skaisti izdekorētā Ogre. Priecē tas, ka pilsētas ielas vakaros ir tik jauki izgaismotas, man patīk šī svētku atmosfēra Ogrē, kā arī tas, ka beigusies komandantstunda un varam jebkurā laikā droši pastaigāties.

Līga

Tik sen nekas nebija svinēts, ka man ļoti patika svinības par godu Latvijas dzimšanas dienai. To mēs nosvinējām gan pie svētku vakariņu galda ar gardu mielastu, gan arī devāmies pie Brīvības pieminekļa, kur bija neaizmirstama gaisotne.

Vladislavs

Reizē ar dzīvesbiedri veseli mēnesi noslimojām ar to ļauno vīrusu, tāpēc tagad ir liels prieks, ka atkal varam iet ārā pastaigāties – elpot svaigu gaisu, baudīt dabu, lieliskos laika apstākļus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.