Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai un kā baudāt ziemas priekus? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un pixabay.com Foto - Ritvars Raits un pixabay.com

Lai arī sinoptiķi šai nedēļas nogalē sola siltu laiku, proti, sākot ar piektdienas vakaru, gaisa temperatūra svārstīšoties ap nulli, bet sestdien un svētdien gaisa temperatūra visā Latvijā būšot -4…+4 grādu robežās, cerams, ka siltais laiks nespēs izkausēt sasnigušo biezo sniega kārtu un varēsim turpināt baudīt ziemotos skatus un sporta nodarbes.

Raitis

Pagaidām nav laika, bet, tiklīdz varēšu, došos braukt ar mašīnu pa speciāli sagatavotu ledainu trasi. Tas ir mans vaļasprieks. Dienas laikā var izbraukt 60 litrus benzīna un vakarā just, ka rokas sāp.

Andris

Protams, ka baudām! Kopā ar ģimeni bijām Zilajos kalnos, vizinājāmies ar ragavām. Šogad vēl neesam bijuši, bet katru ziemu ar bērniem aizbraucam pie briežiem un zirgiem – barojam tos ar kārumiem.

Andris

Es personīgi tos baudu divas reizes dienā – no rīta un vakarā tīrot sniegu. Protams, kopā ar bērniem aizejam arī uz kalnu, lai pašļūktu no tā. Mazu uzkalniņu bērnu izpriecām arī pie mājas esmu uztaisījis.

Jurģis

Ir tā, ka šobrīd nekādus ziemas priekus baudīt man nav laika, esmu ļoti aizņemts. Varbūt pēc kāda laika atradīšu brīvu brīdi, bet pagaidām pat neplānoju.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.