Menu
 

Aptauja Ogrē. Ko jūs sagaidāt no jaunā gada? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un pixabay.com Foto - Ritvars Raits un pixabay.com

Dažādas apņemšanās mainīt savus ieradumus, sākt vairāk sportot un pievērsties aktīvam dzīvesveidam, atmest smēķēšanu vai ievērot diētu – tās allaž ir bijušas populārākās tēmas cilvēku sarunās, uzsākot jauno gadu. Taču šogad, ritot jau trešajam gadam, kopš pasauli pāršalca ziņa par Covid-19 uzliesmojumu, jaunā gada vēlējumos cilvēki daudz biežāk viens otram novēl veselību. Arī iedzīvotāju aptauja liecina, ka lielākā vēlme visiem ir atgriezties ierastajā dzīves ritmā un cerība, ka šogad piedzīvosim pandēmijas beigas. Vienlaikus, protams, iedzīvotāji neaizmirst arī par savām personīgajām un tuvinieku vēlmēm.

Rihards no Ogres

Es gribu, lai jaunajā gadā mums visiem būtu prieks un veselība! Ceru arī, ka mana meitene pieņems manu bildinājumu un atbildēs uz to ar jāvārdu.

Rūta no Ogres

Es ceru, ka jaunajā gadā dzīve beidzot atgriezīsies vecajās, normālajās sliedēs. Protams, sagaidu, ka būs daudz patīkamu notikumu un jaunu piedzīvojumu.

Daiga no Rembates

Es ļoti sagaidu, ka beidzot beigsies visas problēmas, kas saistītas ar Covid-19. Ja tā notiks, tad visiem viss atkal būs labi.

Zinaīda no Ogres

Man ļoti gribētos, lai jaunajā gadā mazāk būtu to vīrusu. Gribu, lai pasaulē valda mīlestība un visi būtu laimīgi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.