Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai lēmums pagarināt ārkārtas situāciju ietekmē jūsu ikdienu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, "Ogres Vēstis Visiem"
Foto - pixabay.com; "Ogres Vēstis Visiem" Foto - pixabay.com; "Ogres Vēstis Visiem"

Valdība lēmusi Covid-19 omikrona paveida izplatības dēļ Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju pagarināt līdz 28. februārim. Iepriekš bija plānots, ka ārkārtējā situācija būs spēkā līdz 11. janvārim. Vēl pirms gadumijas Veselības ministrija izteica aicinājumu ārkārtējo situāciju pagarināt par vismaz trim vai četrām nedēļām, bet koalīcijas partijas vienojās to pagarināt līdz pat februāra beigām. Valdības vadītājs Krišjānis Kariņš skaidroja, ka valstī pamatā paliks spēkā pašlaik noteiktie ierobežojumi, tomēr tiks pastiprinātas prasības saistībā ar masku valkāšanu, vakcinācijas sertifikātu derīguma termiņu, kā arī tiks paplašināta testēšana.

AĻONA no Ogres
Es nesaprotu, kāpēc vajadzēja to atcelt un tad atkal ieviest. Esmu potējusies, bet ļoti daudzi cilvēki baidās no potēm. Protams, šie ierobežojumi sarežģī daudzu cilvēku dzīvi. Mana vecmāmiņa, kas nav potējusies un ir invalīde, šobrīd pati nemaz nevar aiziet uz veikalu.

 

ARTIS no Ogres
Man šī ārkārtas situācija nāca pat par labu! Bija mazāk pasākumu, tādēļ beidzot varēju vairāk laika pavadīt vienatnē. Uzdot sev jautājumus un saprast, ko tad īsti es dzīvē gribu vēl izdarīt.

 

MONTA no Ogres
Neietekmē. Māmiņu dzīve paliek tāda pati kā iepriekš. Ja ir sertifikāts, visur varu tikt.

 

ANDŽELIKA no Ogres
Mani šie lēmumi neietekmē. Esmu dekrēta atvaļinājumā, dzīvoju mājās.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.