Menu
 

Aptauja Rīgā: Vai sekojat līdzi priekšvēlēšanu debatēm? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Aptauja Rīgā: Vai sekojat līdzi priekšvēlēšanu debatēm? Foto: Liene Ozola un no arhīva

"Rīgas Apriņķa Avīze", aptaujājot cilvēkus Rīgas ielās, secināja dīvainu sakarību – izrādās, priekšvēlēšanu debatēm līdzi vairāk seko tie cilvēki, kuri jau ir izlēmuši, par ko balsot, taču tie vēlētāji, kuri vēl nezina, par ko balsot, un kuriem tieši vajadzētu pēdējās nedēļās sekot līdzi priekšvēlēšanu cīņai, visbiežāk atbildēja, ka viņus vai nu neinteresē, vai nav laika iedziļināties politiskajā piedāvājumā.   

Juris, pensionārs
Nepārtraukti sekoju līdzi. Esmu jau izdarījis savu izvēli, bet mani vienalga interesē politiķu uzstāšanās, jo visa mūsu gaišā nākotne ir viņu rokās.

 

Svetlana, mājsaimniece
Nesekoju līdz, laikam aizņemtības dēļ. Uz vēlēšanām noteikti iešu, bet savu izvēli vēl neesmu izdarījusi. Pēc kā es izlemšu? Nezinu, bet domāju, ka šajās nedēļās savu izvēli izdarīšu.

 

Ludmila, māklere
Mani tas neinteresē, jo vienalga būs tā, kā viņi grib, ne cilvēki. Laikam uz vēlēšanām neiešu, jo neredzu jēgu – katru reizi kādu izvēl, bet labāk nekļūst.

 

Ilona, uzņēmēja
Tam, kas notiek debatēs, es neticu, tāpēc tas ir maznozīmīgi. Es iešu uz vēlēšanām, lai gan tam lielu jēgu neredzu, jo visa politika ir vēlme sadalīt naudas kumosu, nevis domāšana par valsti, par tautu.

 

Inta, kasiere
Kaut ko varbūt internetā palasu, bet kopumā tas mani neinteresē. Uz vēlēšanām iešu, bet vēl nezinu, par ko balsot. Šoreiz izvēli izdarīt ir grūtāk nekā citās reizēs.

 




atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.