Menu
 

Aptauja Ogrē. Kā vērtējat to, ka daudzās skolās mācības atkal notiek attālināti? Apriņķis.lv

  • Autors:  Gunta Šmidre, "Ogres Vēstis Visiem"
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Izglītības ministre Anita Muižniece atzinusi, ka pašlaik nav gatava diskutēt par pāreju uz attālinātām mācībām visās skolās. Kā zināms, visai daudz bērnu jau pašlaik Covid-19 dēļ ir bijuši spiesti pāriet uz attālinātām mācībām, turklāt epidemioloģiskā situācija var kļūt vēl sliktāka, tomēr ministre vēl arvien nav gatava runāt par attālinātu mācību ieviešanu visiem, jo reģionālā griezumā Latvijā situācija ir ļoti atšķirīga.

ANITA no Ogres
Skumji. Ir grūti gan bērniem, gan vecākiem. Vecāki nevar aizstāt skolotāju. Varbūt to var mēģināt, ja bērns mācās mazākajās klasēs, bet, jo bērns vecāks, jo tas ir sarežģītāk.

 

LUĪZE un EDIJS no Ogres
Studēju Rīgas Stradiņa universitātē, un mums jau otro gadu mācības notiek attālināti. Man tas patīk – ietaupu līdzekļus un laiku, kas jāpavada ceļā. Varu strādāt un līdz ar to apmaksāt studijas. Bet skolēnu attālinātās mācības ir liels apgrūtinājums vecākiem.

 

GUNA no Ogres
Skumji! Tas ir papildu slogs gan bērniem, gan vecākiem. Man mājās palika piektklasnieks. Tikko iznācu ar jaunāko dēlu ārā, jo nervi netur pildīt skolotāja funkcijas. Un tas ir jādara katru dienu paralēli savam darbam.

 

ALANS no Ogres
Attālināti ir daudz grūtāk mācīties. Es mācos Ogres tehnikumā par pavāru un neticu, ka šo profesiju pilnvērtīgi var apgūt attālināti. Man ir paveicies, ka mūsu kursā audzēkņi ir vakcinējušies. Citos kursos tā nav, un mācības notiek attālināti.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.