Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai izmantosiet iespēju nodot taru depozīta punktos? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - “Ogres Vēstis Visiem” un “Depozīta Iepakojuma Operators” Foto - “Ogres Vēstis Visiem” un “Depozīta Iepakojuma Operators”

Lai arī plaši izziņots, ka 1. februārī visā Latvijā sāk darboties dzērienu iepakojuma depozīta sistēma, daudziem jau nācies vilties, mēģinot nodot tukšās dzērienu pudeles tā sauktajos taromātos, jo, kā informē Latvijas Tirgotāju asociācijā, ražotāji pagaidām nesteidz ar jauna iepakojuma ieviešanu, ņemot vērā to, ka tas nozīmētu produkta sadārdzinājumu par 10 eirocentiem, salīdzinot ar nemarķēta produkta cenu.

Guntis

Noteikti izmantošu. Domāju, ka ar tās ieviešanu apkārtne kļūs tīrāka, cilvēki kļūs apzinīgāki. Aizejot uz Mežezeru atpūsties, esmu ievērojis – atnāk it kā solīdi cilvēki, bet, kad dodas prom, aiz viņiem paliek vesels kalns atkritumu. Domāju, ka šī jaunā iespēja liks viņiem padomāt un rīkoties civilizētāk.

Aina

Vēl līdz galam neesmu izpratusi visu par šo sistēmu. Neesmu informēta, kuros veikalos tā darbosies. Uz manu ģimeni gan šis jauninājums tieši neattieksies, jo veikalā nepērkam nekādus dzērienus iepakojumos vai pudelēs. Atkritumus gan šķiroju – ja sašķiro, par to ir mazāk jāmaksā.

Vladimirs

Noteikti. Man liekas, ka viss būs labi! Tāds man šobrīt garastāvoklis.

Gunārs

Izmantošu. Tas ir labi, ka to ieviesa. Agrāk taču mēs arī gājām uz taras pieņemšanas punktiem un nodevām stikla taru. Toreiz darbojās, kāpēc gan lai tagad nedarbotos?

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.