Menu
 

Aptauja Ogrē. Vai sekojat līdzi ziemas olimpiskajām spēlēm Pekinā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits, Mareks Galinovskis Foto - Ritvars Raits, Mareks Galinovskis

No 4. līdz 20. februārim Pekinā norisinās ziemas olimpiskās spēles. Tajās piedalās aptuveni 2900 sportistu no 91 valsts un reģioniem. Olimpiskajās spēlēs piedalās arī 57 Latvijas sportisti, kas pārstāv vienpadsmit sporta veidus. Ceturtdien bronzas medaļu kamaniņu sporta komandu stafetes sacensībās izcīnīja Elīza Tīruma, Kristers Aparjods, Mārtiņš Bots un Roberts Plūme. Kopumā XXIV ziemas olimpiskajās spēlēs tiks sadalīti 109 medaļu komplekti piecpadsmit ziemas sporta veidos.

Andris

Nav jau īsti laika, lai sekotu līdzi visiem sporta notikumiem, kurus translē no Pekinas. Kad esmu mājās, televizors man vienmēr ir ieslēgts, skatos tiešraides.

Pāvels

Pagaidām vēl olimpiskajām spēlēm līdzi nesekoju. Gaidu, kad sāksies sacensības bobslejistiem, kā arī Latvijas hokeja izlases spēles – tās noteikti skatīšos.

Andrejs

Neteikšu, ka īpaši sekotu līdzi tam, kas notiek olimpiskajā Pekinā. Ja ir laiks, kaut ko paskatos, bet vispār gaidu, kad laukumā dosies mūsu hokeja komanda – tās spēles es skatīšos obligāti.

Edvīns

Protams, ka skatos ziemas olimpiskās spēles. Ja tikai esmu mājās un man ir kāds brīvs brīdis, televizors vienmēr ir ieslēgts un rāda LTV7 programmu.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.