Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Vai atbalstāt vakcinācijas sertifikāta atcelšanu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - LETA un Liene Ozola Foto - LETA un Liene Ozola

Valdība, izdarot grozījumus rīkojumā par ārkārtējās situācijas izsludināšanu, pārbīdījusi vakcinācijas sertifikāta derīguma termiņu līdz 1. martam. Vienlaikus, lemjot par ierobežojumu mazināšanu, Ministru kabinets šī termiņa stāšanos spēkā paredz pārcelt vēl tālāk – līdz 1. aprīlim. Ar šiem lēmumiem  tiek pagarināts laiks, kad par pilnībā vakcinētu tiek uzskatīta persona, kas pabeigusi primāro vakcināciju. Tāpat valdībā iecerēts, ka līdz 1. aprīlim Covid-19 sertifikāti tiks lietoti iekštelpās, publiskos pasākumos, kur netiek lietotas maskas. Savukārt no 1. aprīļa plānots atcelt visus obligātos drošības pasākumus, saglabājot tikai rekomendācijas.

GUNTIS, bezdarbnieks
Sertifikāti būtu jāatceļ. Kāpēc būtu jādala cilvēki vakcinētajos un nevakcinētajos? Visa tā ņemšanās ap sertifikātiem bija tikai lieka naudas tērēšana, jo cilvēki slimo gan ar, gan bez sertifikātiem.

 

BAIBA, pensionāre
Domāju, ka vēl kādu brītiņu vajadzētu pavērot, kas notiek ar saslimšanu. Domāju, ka iekštelpās vajadzētu saglabāt maskas. Kultūras pasākumus gan vajadzētu atļaut.

 

DITA, mājsaimniece
No paša sākuma tas bija bezjēdzīgs, un tagad tas ir pilnībā apstiprinājies. Tā cilvēku šķirošana ir nepieņemama.

 

DZINTRA, pensionāre
Nav jēgas šķirot cilvēkus, jo visi slimo vienādi un sertifikātam vairs nav nekādas nozīmes.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.