Menu
 

Aptauja Ropažos. Vai esat atsākuši apmeklēt kultūras pasākumus? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un ropazi.lv Foto - Liene Ozola un ropazi.lv

Kopš ir atcelti pandēmijas dēļ ieviesti ierobežojumi, bagātīgs dažādu kultūras pasākumu piedāvājums birst kā no pilnības raga. Skatītājiem un klausītājiem tiek piedāvāti koncerti un teātra izrādes, kuros piedalās gan uzaicinātie mākslinieki, aktieri un režisori, gan vietējie mākslinieki un pašdarbības kolektīvi. Turklāt Pierīgas novadu kultūras namos piedāvātās kultūras norises kļūst arvien profesionālākas, konkurējot ar galvaspilsētas piedāvājumu, – tās ir daudzveidīgākas un interesantākas un apmeklētājiem pievilcīgākas.

Gaļina, pārdevēja

Jā, apmeklējam teātrus, kino, īpaši cenšamies iet uz kultūras pasākumiem, kurus rīko mūsu pašvaldība. Tikai esmu novērojusi, ka ir problēmas ar bērnu izrādēm – to ir kļuvis ievērojami mazāk.

Ance, tirdzniecības pārstāve

Jā, tagad jau cenšos iet uz dažādiem pasākumiem ciematos. Vasarā esmu plānojusi apmeklēt vairākus lielus brīvdabas koncertus, piemēram, domāju doties uz “Prāta vētras” koncertu.

Dina, aprūpētāja

Šobrīd man nav bijis laika iet uz teātriem vai koncertiem, jo ir ļoti daudz darba. Bet, protams, ka es vēlos aiziet uz kādu interesantu pasākumu, jo arī atpūtai ir jāatvēl laiks.

Česlavs, pensionārs

Nē, es neeju uz pasākumiem, jo man vairs nav tas vecums, lai apmeklētu teātrus un kino. Tas ir labi, ka atkal viss ir atvērts, un labi, ka visi tie pasākumi notiek, tikai ne manam vecumam tas ir domāts.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.