Menu
 

Aptauja Ogrē. Kas jūs pēdējā laikā visvairāk apbēdinājis? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un pixabay.com Foto - Ritvars Raits un pixabay.com

Līdz šā gada 31.decembrim Latvijā ir izsludināta enerģētiskā krīze naftas produktu apgādē. “Kantar” veiktā aptauja liecina, ka 66% Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 60 gadiem tā satrauc. Daļu iedzīvotāju uztrauc rudenī prognozētā Covid-19 atgriešanās tikpat augstā līmenī cik pērn rudens un ziemas sezonā. Savukārt citiem vislielāko satraukumu rada pārtikas cenu kāpums. Tomēr pāri tam visam – karš Ukrainā.

Ivars no Ikšķiles

Mani apbēdina tas, cik daudz Latvijas iedzīvotāju ir pret Ukrainas neatkarību un līdz ar to arī pret mūsu valsts neatkarību un brīvību. Uzskatu, ka pārāk ilgi esam auklējušies ar tā dēvēto piekto kolonu…

Pāvels no Ogres

Nekā tāda, kas būtu īpaši apbēdinājis, nav. Ja nu vienīgi tas, ka šodien, lai arī spīd saule, vējš tomēr ir nepatīkams – no ziemeļiem. Turklāt meteorologi vēl sola spēcīgas salnas…

Veneranda no Lēdmanes

Karš Ukrainā. Ļoti pārdzīvoju par to, kas tur notiek, un jūtu līdzi ukraiņiem. Šis karš parāda, ka arī Latvijā ir daudz cilvēku ar Kremļa agresīvās politikas un propagandas izskalotām smadzenēm, arī latvieši.

Aleksandrs no Ogres

No bēdīgajiem notikumiem pirmais prātā nāk tas, ka man bija veselības problēmas, kuru dēļ pat nācās paārstēties slimnīcā. Tagad jau atkal esmu mājās, ceru, ka viss būs kārtībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.