Menu
 

Aptauja Ropažos. Vai sekojat līdzi Latvijas izlases spēlēm hokeja čempionātā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - www.facebook.com/lhf.lv un Liene Ozola Foto - www.facebook.com/lhf.lv un Liene Ozola

No 13. līdz 29. maijam Somijā, Helsinkos un Tamperē, notiek Pasaules čempionāts hokejā, kur savu čempiones titulu cenšas aizstāvēt arī Kanāda. Pagājušā gada čempionātā Kanāda jau 27. reizi ieguva čempiona titulu, bet, ja var ticēt bukmeikeru prognozēm, šogad kanādieši neuzvarēs. Tiek prognozēts, ka Somijai ir visas iespējas, lai triumfētu savā laukumā. Taču mājiniekiem tāpat ir sīva konkurence.

LEONĪDS, dziļurbumu speciālists
Parasti īpaši daudz par to neinteresējos, bet svētdien ļoti priecājos par mūsējo uzvaru spēlē pret Lielbritānijas komandu. Ļoti pārdzīvoju par mūsu hokejistiem!

 

LARISA, pārdevēja
Nē, nesekoju. Kad notiek olimpiskās spēles, tās es skatos un sekoju līdzi mūsu sportistu sasniegumiem, bet citādi sports mani īpaši neinteresē.

 

VIKTORS, pensionārs
Par mūsu hokejistu spēli varu teikt tā: vārtsargs spēlēja ļoti labi, bet uzbrucējus es varētu aicināt uz manu mazdārziņu kartupeļus rakt. Bet parasti cenšos mūsējos atbalstīt.

 

MODRIS, mežstrādnieks
Pirmās spēles nedaudz paskatījos, bet vairāk arī nesanāca laika. Sākums čempionātam nebija daudzsološs, jo bija pat periods, kad ielaidām trīs ripas vārtos!

 

ANDRIS, automehāniķis
Pēdējā laikā hokeja spēlēm līdzi  nesekoju, jo man ir cita aizraušanās – auto un motosports.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.