Menu
 

Aptauja Ogrē. Ko jūs novēlat šā gada skolu absolventiem? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un arhīvs Foto - Ritvars Raits un arhīvs

Divus gadus Covid-19 pandēmijas ieviesto ierobežojumu dēļ tradicionālie absolventu izlaidumi nenotika vai notika neierastos veidos un šaurā lokā. Šogad izlaidumu svinēšana beidzot atgriežas ierastajās sliedēs – ar svinīgām runām, priekšnesumiem, tuvinieku aizkustinājuma asarām un absolventu priecīgo satraukumu par nākotnes ceļiem un cerībām. Izlaidumu laiks ir arī darba noslēguma posms pedagogiem, kad tiek aizmirsts un netiek pieminēts neizdarītais, bet katram absolventam tiek sniegti vēl pēdējie vērtīgie padomi.

Nikola

Es pati biju absolvente pirms gada, bet šī gada absolventiem novēlu pēc nokārtotajiem eksāmeniem izbaudīt vasaru un labi atpūsties, lai jau rudenī tiektos pretī saviem jaunajiem mērķiem!

Loreta

Absolventiem novēlu ļoti prātīgi izdomāt savus nākamos dzīvē speramos soļus. Šajā ziņā es iesaku mazāk klausīties dažādus padomdevējus, bet vairāk domāt pašiem ar savu galvu.

Maksims

Novēlu viņiem, lai domā ar savu galvu. Lai jaunieši izvēlas tādu izglītību un darbu, kas viņiem ļautu labi pelnīt un pilnvērtīgi dzīvot, nevis saņemt grašus un tikai eksistēt.

Rūdis

Šī gada absolventiem novēlu neapstāties pie sasniegtā, bet darīt visu, lai sasniegtu savus mērķus un piepildītu savus sapņus!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.