Menu
 

Aptauja Ropažos. Kā jūs pārciešat šo karstuma vilni? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - pixabay.com un Liene Ozola Foto - pixabay.com un Liene Ozola

Ekstremālā karstuma dēļ Latvijā ir izsludināts sarkanais brīdinājums. Ar dienvidu vējiem Latvijā ieplūst aizvien karstākas gaisa masas, pūš lēni vēji, mākoņu ir maz, un lietus nelīst. Arī otrdien vietām Latvijā gaisa temperatūra pēcpusdienas stundās paaugstināsies līdz +33 grādiem, savukārt nakts stundās dažviet pat nepazemināsies zem +20 grādiem, tādējādi Latvijā šajās dienās valdīs ekstremāls karstums.

GENĀDIJS, automehāniķis
Ir tiešām ļoti karsti. Telpās, kurās uzturos, visu laiku ir ieslēgts kondicionieris, bez tā šobrīd iztikt nevar. Protams, cenšos vairāk uzturēties telpās, jo tur ir vēsāks.

ZINTIS, pašvaldības policists
Vasara ir vasara, tādai tai ir jābūt. Visu laiku nevar būt pelēcīgs. Ir jābūt siltumam, lai var ūdens priekus baudīt, lai var atpūsties. Šādā saulainā laikā arī skats uz dzīvi ir pozitīvāks.

ALEKSANDRS, strādā ražošanā
Ir pārāk karsts. Vislabākā temperatūra ir no +18 līdz +25 grādiem, bet augstāka temperatūra jau ir grūti paciešama. Ja ir brīvdiena, tad pavadu to pie ezera Ulbrokā, bet darbdienās ir jāstrādā.

OLGA, vada starptautisku kravu pārvadāšanas uzņēmumu
Dzīvoklī mums visu laiku ir aizvērtas žalūzijas, lai pasargātos no saules, taču, tā kā dzīvojam ceturtajā stāvā, mājoklis sakarst arī no jumta. Priekšpusdienā vēl varam glābties, bet pēcpusdienās ar bērnu dodamies uz mazdārziņu, kur veldzējamies nelielā baseiniņā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.