Menu
 

Aptauja Ropažos. Vai atbalstāt ģimenes jēdziena nostiprināšanu Satversmē? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - arhīvs un Liene Ozola Foto - arhīvs un Liene Ozola

Teju 55 tūkstoši cilvēku gan klātienē, gan elektroniski ir parakstījušies par tautas nobalsošanas ierosināšanu Satversmes grozījumiem, kas nosaka, ka valsts aizsargā un atbalsta laulību – savienību starp vīrieti un sievieti – un ģimeni, kuras pamatā ir laulība, asinsradniecība vai adopcija. Tāpat grozījumos paredzēts, ka valsts aizsargā bērna tiesības, tostarp arī tiesības augt ģimenē, kuras pamats ir māte sieviete un tēvs vīrietis.

JURIS, veikala direktors:
Jā, protams, jo esmu pret LGBT idejām, pret viņu pasākumiem. Es esmu audzināts citā garā, proti, ka meitenēm jābūt meitenēm, puišiem ir jābūt puišiem, mātēm ir jābūt mātēm un vīriem ir jābūt vīriem un tēviem.

DENISS, galdnieks:
Tas ir obligāti, un arī valstiski to vajadzētu nostiprināt Satversmē. Stipra ģimene, kurā tiek ieaudzināta cieņa pret vecākiem, tas ir valsts pamats. Un vecāki tālāk audzina savus bērnus tā, kā ir mācīti paši, un arī audzināšanai skolā, ko veic valsts, ir jābūt saskaņā ar šo izpratni.

GUNTA, pārdevēja:
Tas būtu tikai loģiski, jo nekas cits nav laulība un ģimene. Tas ir dabiski, jo tikai tādā savienībā rodas pēcnācēji un tauta var turpināties.

IEVA, pensionāre:
Es laikam esmu par vecu dažādām modernām savienībām, jo nesaprotu tādas un neatbalstu. Uzskatu, ka tie ir slimi cilvēki un, ja viņi tā vēlas, lai dzīvo kopā, bet lai tas netiek popularizēts un neiet plašumā. To valstij vajadzētu nosargāt.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.