Menu
 

Aptauja Ogrē. Kas jūs pēdējā laikā visvairāk iepriecinājis? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un pixabay.com Foto - Ritvars Raits un pixabay.com

Saulainais laiks un iespēja būt kopā ar saviem mīļajiem ir lietas, kas vasaras mēnešos pieaugušos iepriecina visvairāk, savukārt skolas bērni priecājas par brīvdienām un iespēju būt kopā ar draugiem vai piedalīties citās vasarīgās aktivitātēs. Taču izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece rosinājusi sākt diskusiju par mācību gada garumu un tā sadalījumu. Viņasprāt, varētu saīsināt vasaras brīvlaiku, bet papildu brīvdienas skolēniem piešķirt, piemēram, martā.

Inta

Ja ir runa par ilgāku laika posmu, mani iepriecināja tas, ka maijā no Lielbritānijas ciemos atbrauca mans dēls, kurš Latvijā nebija bijis divarpus gadus. Tagad priecājos par atvaļinājumu, ko kārtīgi izbaudu.

Līga

Es priecājos par to, ka man sācies atvaļinājums. Daļu no tā pavadīšu Itālijā, jau šonedēļ kopā ar draugiem došos turp.

Baiba

Atvaļinājums! Ar ģimeni jau bijām nelielā ceļojumā uz Igauniju. Atlikušajā laikā jāpadara daži mājas darbi, kam ikdienā neatliek laika. Vēl došos saņemt ID karti. Ja katru dienu jāstrādā, tas vienkārši nav iespējams.

Pēteris

Grūti pateikt. Laikam jau atvaļinājums, kas man sākās pirms nedēļas. Tā man ir iespēja daudz vairāk laika pavadīt kopā ar dēliņu, kuram šobrīd ir tikai pusotrs gads.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.