Menu
 

Aptauja Saulkrastos. Vai jūs uztrauc aizvien pieaugošais ar Covid-19 saslimušo skaits? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - www.pexels.com un Liene Ozola Foto - www.pexels.com un Liene Ozola

Divu nedēļu Covid-19 kumulatīvais rādītājs Latvijā joprojām ir virs 1000 saslimušo uz 100 000 iedzīvotāju, taču pagājušajā nedēļā palielinājās ar Covid-19 hospitalizēto skaits. Vienlaikus cilvēki ļoti piesardzīgi izturas pret iespēju rudenī vēlreiz vakcinēties – aptauju dati liecina, ka to nevēlas darīt apmēram puse respondentu, proti, vakcinēties plāno 36% Latvijas iedzīvotāju, to neplāno darīt 49%, bet vēl 15% nav konkrētu plānu.

ALISE, lietvede
Nē, mani tas neuztrauc, jo jau divas reizes esmu izslimojusi Covid-19. Es vairāk uztraucos par vecāka gadagājuma cilvēkiem, kuriem ir citas veselības problēmas, piemēram, par savu omi domāju, lai viņu pasargātu no saslimšanas.

NIKOLAJS, jūrnieks
Pagaidām nē. Mēs paši jau esam pārslimojuši šo slimību, un mūsu ģimenē tā neradīja lielas problēmas, jo noritēja vieglā formā.

DITA, auklē bērniņu
Nesekoju vairs līdzi informācijai par Covid-19, jo tie ir lieki uztraukumi, un es vairs negribu to klausīties. Nāks rudens, visu atkal taisīsim ciet, un man rodas iespaids, ka šobrīd jau laicīgi sākam biedēt cilvēkus.

GUNTARS, Saulkrastu atpūtnieks
Neuztrauc, jo esmu trīs reizes vakcinējies. Es pat pieļauju, ka man ir imunitātes gēns pret šo slimību, jo esmu vairākkārt bijis ciešā kontaktā ar saslimušajiem, bet man šī slimība nav pielipusi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.