Menu
 

Aptauja Ķekavā: Vai atbalstāt putnu fabrikas "Ķekava" paplašināšanu? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Aptauja Ķekavā: Vai atbalstāt putnu fabrikas "Ķekava" paplašināšanu? Foto: publicitātes un Liene Ozola

Putnu fabrika "Ķekava" patlaban strādā pie ražošanas kapacitātes palielināšanas. Septembrī ekspluatācijā nodotas 17 atjaunotas broileru kūtis, no kurām 11 renovētas, savukārt sešas darbību sākušas no jauna. Uzreiz pēc tam kompānija plānoja sākt rekonstrukcijas nākamo posmu, renovējot vēl vairāk nekā 10 broileru kūtis. Investīciju mērķis ir palielināt saražotās produkcijas apmēru par 10% ik gadu. Oktobra otrajā pusē notiks atkārtota sabiedriskā apspriešana par ietekmes uz vidi novērtējumu.

Rasma, grāmatvede
Ražošana vienmēr jāpaplašina. Mums ir cerības, ka atkal būs tikpat daudz darbavietu putnu fabrikā, kā tas bija kādreiz. Ja būs darbs, cilvēki nebrauks prom.

 

Natālija, grāmatvede
Būtu svarīgi izvērtēt, vai šāda intensīva ražošana neatstās kaitīgu ietekmi uz vidi, bet kopumā esmu par ražošanas apjomu palielināšanu.

 

Zinaīda, palīdz draudzenei tirgoties
Man patīk, ka Ķekavā ir putnu fabrika. Mums te uz vietas ir veikaliņš ar visādiem vistas gaļas un olu izstrādājumiem, un tajā vienmēr ir atlaides.

 

Dzintra, pensionēta medmāsa, kas turpina strādāt
Es īsti neredzu jēgu paplašināt ražošanu, jo jau šobrīd "Ķekavas" specializētajā veikalā kūpinājumi reizēm nostāv tik ilgi, ka bail tos pirkt.

 

Romāns, sētnieks
Ja viņi spēj savu produkciju eksportēt, tad var to darīt. Vislielākais ieguvums būtu, ja īpašnieki spētu reklamēt Ķekavu Lietuvā vai citās valstīs.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.