Menu
 

Aptauja Rīgā. Ja Latvija būtu cilvēks, ko jūs tai uzdāvinātu dzimšanas dienā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un arhīvs Foto - Ritvars Raits un arhīvs

Tuvojoties Ziemsvētkiem, kad sākam gādāt dāvanas saviem tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem, lai ar tām viņiem atgādinātu par vislielāko dāvanu, ko cilvēce saņēmusi, proti, Dieva Dēla dzimšanu miesā, lai Viņš kļūtu par pasaules pestītāju, jautājām iedzīvotājiem, ko viņi dāvinātu savai valstij, domājot ne tikai par aizvadīto valsts svētku laiku, bet arī par ikdienas norisēm.

Baiba no Tīnūžiem

Ja Latvija būtu cilvēks, es tai uzdāvinātu burvju lampu, kuru paberzējot piepildītos trīs vēlēšanās. Latvija noteikti vēlētos gudrus, saticīgus, čaklus un enerģiskus cilvēkus savā ģimenē, draudzīgus, mierīgus kaimiņus, kā arī mūžīgu mieru, brīvību un attīstību.

Arsenijs no Rīgas

Katras valsts lielākā bagātība un spēks ir tās cilvēki. Latvijai es novēlu, lai tās iedzīvotāji ir pēc iespējas izglītotāki, talantīgāki un čaklāki un lai viņi ir īsti savas valsts patrioti!

Baiba no Liepājas

Droši vien, ka savai valstij vajadzētu uzdāvināt kaut ko ļoti vērtīgu un paliekošu. Ja es varētu, uzdāvinātu talantīgus, spēcīgus un meistarīgus sportistus, kas aizstāvētu savas valsts godu, kā arī labklājību visiem valsts iedzīvotājiem un jaunus ceļus, lai nav jābrauc pa bedrēm.

Andis no Mārupes

Esmu Latvijas florbola izlases treneris. Pagājušajā nedēļā piedalījāmies pasaules čempionātā Šveicē. Ļoti gribējām Latvijai dzimšanas dienā uzdāvināt pasaules čempionāta medaļas, bet šoreiz mums tikai piektā vieta. Medaļas uzdāvināsim pēc diviem gadiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.