Menu
 

Aptauja Ogrē. Ko novēlat jaunajā gadā sev un saviem tuvākajiem? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Ilustrācija - pixabay.com, foto - Ritvars Raits Ilustrācija - pixabay.com, foto - Ritvars Raits

Šis gads pasaules vēsturē noteikti paliks kā gads, kurā Krievija sāka noziedzīgo karu Ukrainā, kas ir lielākais bruņotais konflikts Eiropā kopš Otrā pasaules kara un izraisīja starptautisku nosodījumu un sankcijas pret agresorvalsti Krieviju. 2022. gadu, tāpat kā divus iepriekšējos, aizēnoja Covid-19 pandēmija, taču daudzviet pasaulē sāka atcelt tās dēļ noteiktos ierobežojumus. Šajā gadā miruši vairāki  pasaules līderi – karaliene Elizabete II, Mihails Gorbačovs, Dzjans Dzemiņs un Šindzo Abe.

Agnese no Ogres

Sev un saviem tuvākajiem novēlu veselību, sirds siltumu un ģimenes prieku. Lai visiem ir priecīgs prāts un lai pasaulē valda miers un saticība!

Ihabs no Ēģiptes

Es novēlu, lai beidzas karš un mūsu dzīve atkal kļūst normāla. Sev un saviem tuvākajiem novēlu, lai jaunajā gadā mēs varētu ceļot un mums būtu laba veselība. Vēl novēlēšu, lai nākamajā Pasaules kausa futbolā finālturnīrā spēlētu arī Latvijas izlase.

Leontīna no Ogres

Protams, veselību! Vēl gribu novēlēt, lai pasaulē būtu miers. Novēlēšu arī, lai mūsu cilvēkiem Latvijā būtu darbs ar labu atalgojumu un latviešiem nebūtu jābrauc strādāt uz citām valstīm.

Ilvars no Ogres

Kā jau parasti, šajos svētkos un grūtajos laikos mēs cits citam vēlam veselību un izturību. Par materiālām vērtībām tādos vēlējumos nav nekas jāsaka, galvenais, lai ģimenē būtu saticība, garīgā saskaņa un prieks.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.