Menu
 

Aptauja. Kādas jums šķiet Latvijas sievietes? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un arhīvs Foto - Liene Ozola un arhīvs

54 procenti Latvijas iedzīvotāju ir sievietes. 2021.gadā 64 procenti augstskolu absolventu bija sievietes, nodarbinātas bija 72 procenti sieviešu, un arvien vairāk sieviešu iesaistās arī valsts pārvaldē un uzņēmējdarbībā.

Anastasija

Latvijā sievietes ir ļoti jaukas, skaistas un koptas. Arī uzņēmīgas. Mana meita, piemēram, ir uzaudzinājusi trīs meitas un dēlu, tāpēc varu teikt, ka sievietes Latvijā ir spēcīgas un vienlaikus mīlošas mātes un sievas. Arī biznesā daudzām sievietēm izdodas gūt labus panākumus.

Voldemārs

Brīnišķīgas. Un īpaši ir jāuzteic māmiņas, kas audzina bērnus. Mūsdienās, kad pasaulē ir daudz viltus kārdinājumu un viltus pieņēmumu par ģimeni, kas it kā neesot vajadzīga, sievietēm ir ļoti būtiska loma tās sargāšanā. Māmiņa, kas audzina un rūpējas par bērniem, ir pelnījusi vislielāko cieņu. Māte, kas lūdz Dievu par savu bērnu, ir darījusi viņa labā to vislabāko, ko vecāki var darīt.   

Līvija

Sievietes ir stipras, visu iznes uz saviem pleciem. Kā sievas Latvijas sievietes, manuprāt, ir pārāk pieticīgas. Daudz ko pacieš, reizēm pat to, ko nevajadzētu ciest. Kā sievām mums vajadzētu būt prasīgākām, bet kā mātes mēs esam lieliskas.

Aleksandrs

Sievietes skaistums ir tas, kas mums vīriešiem ir kā stimuls visu dzīvi. Kopumā Latvijā sievietes ir jaukas, protams, ar dažiem izņēmumiem. Sievietēm nedrīkst darīt pāri, vajag laipni izturēties pret viņām, dāvināt ziedus, tad sievietes labi izturēsies arī pret vīriešiem.
Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.