Menu
 

Aptauja. Ko jaunā valdība varētu paveikt tieši jūsu un jūsu ģimenes labā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un Gatis Rozenfelds, Valsts kanceleja Foto - Liene Ozola un Gatis Rozenfelds, Valsts kanceleja

Piektdien Saeimā, 53 deputātiem balsojot “par”, apstiprināja jaunu valdību, kuru veido trīs politiskie spēki – “Jaunā Vienotība”, Zaļo un Zemnieku savienība un “Progresīvie” – Ministru prezidentes Evikas Siliņas vadībā.

Staņislava

Sen vairs neko no valdības negaidu. Valdība dzīvo par sevi, mēs – par sevi. Es esmu pensionāre, bet man ir jāturpina strādāt, lai varētu dzīvot kaut cik cilvēka cienīgu dzīvi, lai varētu visus rēķinus nomaksāt, jo ar pensiju vien iztikt nav iespējams. Un turpināšu strādāt, kamēr vien spēšu.

 

Inese

Es negaidu no valdības, ka tā kaut ko dos man vai manai ģimenei. Dodu pati, pašai vien ir jānopelna un jāgādā par to.Valdība var rūpēties par kārtību un attīstību, un, ja tās būs vairāk, tad arī man būs labāk. Bet mums, pilsoņiem, ir kārtīgi jāmaksā nodokļi, jo tad valsts būs attīstītāka un ekonomiski stabilāka. Nepiederu pie tiem, kas saka, ka visi valdībā zog.

 

Elizabete

Man nepatīk, ka atkal visu kontrolē “Jaunā Vienotība”. Viņi varētu būt valdībā, bet nodot valsts vadību citai partijai. Un tas, ko mēs sagaidītu no valdības, ir lētāka elektrība, jo to valsts var kontrolēt. Tāpat visi komunālie maksājumi lai nebūtu tādi, ka tos ir grūti samaksāt.

 

Vilis

Kamēr Šlesers nebūs pie varas, tikmēr nekas nemainīsies. Es neesmu gandarīts par to, ka atkal “Jaunajai Vienotībai” ir premjera kanditāts. Neko labu no šīs premjeres un no valdības es nesagaidu. Valstī ir ļoti augstas cenas, dzīves līmenis vairumam cilvēku ir ļoti zems, un cilvēki turpina aizbraukt no Latvijas, un tas viss ir noticis laikā, kamēr valsti vada “Jaunā Vienotība”.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.