Menu
 

Aptauja. Kā, jūsuprāt, varētu beigties karš Ukrainā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto Liene Ozola un pixabay.com Foto Liene Ozola un pixabay.com

Ukraina jau vairāk nekā pusotru gadu varonīgi aizstāv savu zemi pret agresora iebrukumu, taču nupat vairāki analītiķi izteikuši prognozi, kas rada bažas, ka notikumi Izraēlā var mazināt pasaules interesi sniegt visāda veida atbalstu Ukrainai.

Baiba

Ukrainas kara beigas nevar prognozēt pat analītiķi, tāpēc mums to ir neiespējami paredzēt. Mēs kā vienkāršie cilvēki varam tikai cerēt, ka tas viss ātrāk beigsies, jo ir ļoti žēl, ka tas viss turpinās.

Valentīna

Sākumā domāju, ka tas viss ātri beigsies ar Ukrainas uzvaru, bet šobrīd mani ļoti uztrauc runas par to, ka varētu samazināties pasaules valstu palīdzība un atbalsts Ukrainai. Es esmu par to, lai Ukraina ir patstāvīga valsts, jo mans tēvs ir ukrainis un arī es savu bērnību esmu pavadījusi šajā brīnišķīgajā zemē.

Līga

Mans dzīves moto ir vairot labo un pozitīvo, tāpēc mani nebeidz izbrīnīt tas, ka cilvēki jopojām karo. Esmu par to, lai neviens nekarotu, lai cilveki vairotu pozitīvo un dzīvotu mierā. Lai cilvēku starpā nebūtu agresijas un varaskāres, lai cilvēki risinātu konfliktus mierīgā ceļā.

Jānis

Karš beigsies tad, kad būs pārmaiņas Krievijā, taču līdz tam vēl var paiet ilgs laiks. Šobrīd Krievijai karš ir izdevīgs, jo tauta ir uz viena viļņa, opozīcijas nav. Propaganda darbojas, un iedzīvotāji tai piebalso. Tāpēc diemžēl tik ātri karš nebeigsies. Ja notiktu vēl viens dumpis Krievijā, tad tas varbūt varētu kaut ko mainīt.

1 komentārs

  • Jānis
    Jānis Pirmdiena, 23 Oktobris 2023 09:28 Komentāra saite

    Šim karam Ukrainā nav militāra risinājuma. Vispirms jārod kāds politisks risinājums, lielvalstīm jāvienojas par politisko kārtību pēc kara. Pie esošās ASV, Krievijas valdības, nekāda risinājuma nebūs. Karš turpināsies vismaz līdz 2025. gadam

    Paziņot
Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.