Menu
 

Aptauja. Cik svarīgi ir izrotāt apkārtējo vidi? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto – Edgars Semanis un Liene Ozola Foto – Edgars Semanis un Liene Ozola

Gatavojoties svētkiem, esam jau pieraduši, ka izrotātas tiek ne tikai mājas, telpas un dzīvokļi, bet liela nozīme ir arī apkartējās vides izrotāšanai. Vides dekorēšana ar tematiskiem svētku rotājumiem ir neatņemama svētku sastāvdaļa. Arī šogad pilsētas un novadi tiek saposti svētkiem, lai ar prieku un pacilātu noskaņu sagaidītu un aizvadītu Latvijas 105. dzimšanas dienu. Nereti publiskajā telpā uzvirsmo diskusijas par svētku rotājumu izmaksām un lietderīgumu, taču kopumā ļaudis priecājas par vides izdekorēšanu un radīto svēku noskaņojumu.

Gita

Viss ir kā parasti – nav ne par daudz, ne arī par maz. Noformējums rada svētku sajūtu un prieku, un tas ir svarīgi, lai tā būtu atšķirība no ikdienas. Pēc visa, kas apkārt, var sajust, ka ir novembris. Drīz būs arī gaismiņas, gaidot Ziemsvētkus.

Ilze

Tas patiesi rada svētku sajūtu. Ir labi un priecīgi, ja apkārtējā vide tiek sakopta un izgreznota.

Anna

Es strādāju bērnudārzā, tāpēc nemaz nevaru iedomāties, ka uz svētkiem netiek izrotātas telpas un apkārtne. Man šķiet dīvaini, ja aizbraucu ciemos un tur nekā nav. Tas ir nepieciešams, lai cilvēki jau laikus sāktu gatavoties un gaidītu svētkus.

Adrians

Tas maina noskaņojumu un cilvēkos rada prieka un laimes sajūtu. Par sevi varu teikt, ka ievēroju apkārtējās vides noformējumu un parasti to arī pozitīvi novērtēju.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.