Menu
 

Aptauja. Vai, ziemai iestājoties, esat mainījis pārvietošanās paradumus? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un pixabay.com Foto - Liene Ozola un pixabay.com

Apgrūtināta braukšana pa reģionālajiem autoceļiem ceturtdienas un piektdienas rītā bija visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums “Latvijas valsts ceļi” atgādina, ka snigšanas laikā sniega kārta veidojas visu laiku, tāpēc autovadītājiem ir jāieplāno papildu laiks ceļā.

Dace no Ogres

Automašīnai ziemas riepas nomainīju jau savlaicīgi un braucu lēnāk un uzmanīgāk. Turklāt šobrīd īpašu uzmanību pievēršu arī citiem braucējiem, mēģinu laikus prognozēt situāciju uz ceļa.

Evija no Rīgas

Braucu atbilstoši laika apstākļiem – lēnāk, apdomīgāk – un ievēroju lielāku distanci no priekšā braucošajām automašīnām. Bet vispār es esmu ziemas braucējs, izbaudu to, ka uz ceļiem ir mazāk automašīnu, tāpēc nevar teikt, ka braucu retāk.

Aleksejs no Rīgas

Ziemā es vairāk piedomāju pie braukšanas stila. Ļoti svarīgi ir ievērot piemērotu distanci no priekšā braucošās automašīnas. Vēl viena izmaiņa ir tā, ka biežāk izvēlos braukt ar sabiedrisko transportu. Ja ir putenis vai bieza sniega kārta, tad labāk braucu ar to, nevis ar personīgo automašīnu.

Vasilijs no Salaspils

Mainu braukšanas paradumus. Ar automašīnu braucu tikai tad, kad ir galēja nepieciešamība. Vairāk cenšos iet ar kājām. Ja attālums ir tāds, ka varu aizstaigāt līdz nepieciešamajam galapunktam, noteikti izvēlos pastaigu svaigā gaisā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.