Menu
 

Aptauja. Kas ir jūsu 2023. gada notikums? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola, ilustrācija - pixabay.com Foto - Liene Ozola, ilustrācija - pixabay.com

Bronzas medaļa Latvijas izlasei pasaules čempionātā hokejā, Valsts prezidenta vēlēšanas, XXVII Vispārējie latviešu dziesmu un XVII Deju svētki, citādas valdības koalīcijas izveidošana – tie ir tikai daži no lielajiem notikumiem, kas šogad risinājās mūsu valstī. Taču katram no mums ir savi gada notikumi. Kādam tā ir jauna darbavieta un jauns darba kolektīvs, kādam – absolvēta skola vai augstkola un iegūts izglītības atestāts, kādam tā ir jaunas dzīvības nākšana pasaulē vai – tieši otrādi – tuva cilvēka aiziešana.

Taču pāri visam varam būt pateicīgi, ka Latvijā šis gads ir aizvadīts zem mierīgām debesīm, un domās un lūgšanās turpinām būt kopā ar ukraiņu tautu, lai viņiem izdodas atbrīvot un atjaunot savu valsti!

Māris no Ogres

Lūk, mūsu gada notikums – man uz rokām! Šogad mums piedzima meitiņa, un tas ir mūsu lielais šī gada notikums.

Artis no Ķekavas

Hokejs un basketbols šogad bija notikumu priekšplānā. Mūsējo uzvaras sagadāja lielu prieku. Savukārt privātajā dzīvē priecēja bērnu uzdāvinātais ceļojums.

Dzidra no Jelgavas novada

To nav viegli atbildēt. Ir notikumi, kas saistīti ar bēdām un asarām ģimenes notikumu dēļ. Taču lielais priecīgais notikums ir mazdēliņa piedzimšana.

Eduards no Ogres novada

Dabūju jaunu telefonu. Visādi citādi parasts gads, tāds pats kā visi citi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.