Menu
 

Aptauja. Ko sagaidāt no jaunā, 2024. gada? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto – Liene Ozola un istockphoto.com Foto – Liene Ozola un istockphoto.com

Eksperti, prognozējot, kāds varētu būt 2024. gads, ir piesardzīgi gan attiecībā uz ekonomisko izaugsmi, gan drošību pasaulē. Lai gan Rietumu ekonomikām pērn klājies labāk, nekā iepriekš prognozēts, tās vēl nav kļuvušas stabilas, un, ilgāku laiku saglabājoties augstākām procentu likmēm, to sāpīgi izjutīs gan uzņēmumi, gan patērētāji. Mazinājušās arī cerības uz drīzu karadarbības beigšanos Ukrainā un Tuvajos Austrumos, tādēļ būtiskāks kļūs jautājums par Rietumu turpmāko finansiālo un militāro atbalstu Ukrainai.

Gunta

Pirmkārt jau veselību, jo man kā nekā jānodzīvo līdz 100 gadiem, tamdēļ katru dienu nostaigāju vidēji 10 kilometrus. Un vēl es vēlētos mieru pasaulē – lai beidzas karš gan Ukrainā, gan Izraēlā.

Zane

Es vēlētos mieru pasaulē un mieru sirdī, lai būtu mazāk uztraukumu gan par nebūtiskām, gan arī par būtiskām lietām. Vēlētos, lai cilvēki nestrīdētos, negānītu cits citu pie mazākajām kļūmēm. Lai nemestos viens otram virsū, ja arī kaut kas nesanāk vai nav izdarīts pa prātam.

Valda

Mieru pasaulē. Lai nav kara. Diemžēl izskatās, ka tas tikai plešas plašumā. Viss notiek tā, kā Bībelē ir rakstīts, un tie cilvēki, kas lasa Svētos Rakstus, saprot šo laiku notikumus. Viss pārējais man ir – labi bērnu un mazbērni. Ko vēl vairāk var vēlēties!

Juris

Galvenais, lai ir miers un cilvēkiem ir cieņa vienam pret otru. Lai bērni ciena vecākus – tēvu un māti –, lai skolēniem ir cieņa pret skolotājiem. Lai vīriem ir cieņa pret sievām un sievām pret vīriem. Ar to viss labais sākas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.