Menu
 

Aptauja. Vai esat saskāries ar nebūšanām vilcienu satiksmē? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un arhīvs Foto - Liene Ozola un arhīvs

No 1. februāra stāsies spēkā jauns vilcienu kustības grafiks Tukuma, Aizkraukles un Skultes virzienā. Izmaiņas ieviestas, lai novērstu iespējamus kavējumus, kamēr Čehijas uzņēmums “Škoda Vagonka” labo jauno elektrovilcienu defektus.

Lilija

Es pati nebraucu ar vilcienu, bet vakar pie stacijas dzirdēju sarunu, kurā viena kundze otrai teica, ka labāk braukšot ar taksometru uz darbu. Tas būtu par 5 eiro dārgāk, bet vismaz ar pārliecību, ka laikā nokļūs darbā. Bet atbildīgi par to, es domāju, ir dzelzceļa darbinieki.

Sanija

Man nav gadījušās ķibeles ar vilcieniem, jo katru reizi tie ir pienākuši paredzētajā laikā. Esmu braukusi arī ar jauno elektrovilcienu, un tur tiek paskaidrots, ka līdz februārim notiek izmēģinājuma braucieni un lai pasažieri neuztraucas.

Daniela

Es braucu ar vilcienu, bet man nav bijušas problēmas ar to. Ziņās gan esmu dzirdējusi, ka cilvēki tādēļ, ka vilciens nav pienācis laikā, ir nokavējuši vizītes pie ārsta, bet man līdz šim viss ir bijis kārtībā. Grūti pateikt, kas par to ir atbildīgs – varbūt dzelzceļa tehniskie darbnieki?

Evelīna

Jā, esmu ar to saskārusies, jo divas reizes vilciens nepienāca paredzētajā laikā un man nācās braukt ar vienu reisu vēlāk. Es arī iesniedzu lūgumu atmaksāt naudu, un arī šī pieredze nav īsti pozitīva, jo, pirmkārt, atbilde atnāca novēloti, otrkārt, līdz šim esmu saņēmusi atpakaļ naudu tikai par vienu braucienu. Bet par vainīgajiem un atbildīgajiem lai viņi paši tiek skaidrībā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.