Menu
 

Aptauja. Ko darīt ar Latvijai naidīgiem politiķiem un partijām? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Ilustrācija - Agris Liepiņš, foto - Liene Ozola Ilustrācija - Agris Liepiņš, foto - Liene Ozola

Krievu neatkarīgās pētnieciskās žurnālistu organizācijas “The Insider» izmeklēšana liecina, ka Latvijas Krievu savienības politiķe, Eiropas Parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka sarakstījusies ar Krievijas pilsoņiem, kas, iespējams, ir Krievijas Federālā drošības dienesta virsnieki. Cita starpā viņa tiem sūtījusi atskaites par savu darbību. Savukārt Latvijas Krievu savienība uzskata, ka pašlaik publiski nav izskanējuši fakti vai oficiāli pierādījumi, kas apliecinātu Ždanokas nelikumīgas darbības un sadarbību ar Krievijas drošības dienestiem.

Lūcija no Ogres

Ja tas ir pret Latvijas likumiem, tad viņi kā partija nevar pastāvēt. Viss ir atkarīgs no mūsu likumdošanas – ko tā aizliedz, ko atļauj. Ja likums to neliedz, tad tālāk jau viss ir atkarīgs no vēlētājiem – viņiem ir jāizvērtē, vai balsot par šīm partijām un politiķiem.

Imants no Ikšķiles

Vispareizāk būtu viņus ignorēt, jo ignorējot zūd viņu ietekme, un politiskajai partijai tas ir nāvējoši. Tā ka tas ir vēlētāju ziņā – viņus vienkārši ir ignorēt.

Andris no Saulkalnes

Cietumā? Nē, cietumā tādus ielikt būtu par maz, bet ko ar viņiem vajadzētu izdarīt – to ir nepieklājīgi teikt. Viņi mums bojā dzīvi, tad kāpēc mums viņi būtu jāžēlo?

Madara no Ogres

Vispār es politikā neiedziļinos, un vienīgais, ko varu pateikt, ir: kamēr būs pieprasījums pēc tādām partijām, tikmēr būs arī piedāvājums. Ja aizliegs vienu, radīsies citas. Un, jo vairāk mēs koncentrējamies uz viņiem, jo vairāk viņi ir redzami un dzirdami.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.