Menu
 

Aptauja. Kā šogad jūtaties, pavasarim atnākot? Kādus darbus esat iecerējis? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - pixabay.com un Liene Ozola Foto - pixabay.com un Liene Ozola

Šai nedēļai meteorologi Latvijā prognozē diezgan siltus laika apstākļus. Naktīs gaidāms sals, bet dienās gaiss iesils. Brīvdienās vietām mākoņi izklīdīs un uzspīdēs saule, līdz ar to diennakts gaišajās stundās termometra stabiņš dažviet pietuvosies +10 grādu atzīmei. Uzspīdot saulei, varēs izjust to, cik garas kļuvušas dienas, turklāt jau pēc nedēļas, 18. martā, diena kļūs garāka par nakti.

JURĢIS, jūrnieks
Tagad ir jāsteidz apdarīt darbus mājas pagalmā. Viss pēc ziemas ir jāuzkopj: jāsavāc pērnās lapas, jāsagatavo zālājs, jāuzrok zeme piemājas dārziņā un jau jāizveido vagas.

OLGA, strādā pārtikas ražotnē
Pagaidām es vēl īsti nejūtu pavasari, bet sajūta ir laba, jo ziema ir pārlaista. Ļoti gaidu saulīti un siltu laiku. Priecājos par katru saulainu brītiņu.

MĀRIS, plaša profila speciālists
Ar darbiem ir tā, ka daru to pašu, ko visu gadu, arī pavasarī. Bet īpaši aktuāla šopavasar ir siltumnīcas būve. Nē, nebūvēju to sev, bet citiem. Vispār šobrīd jau ir īsta pavasara sajūta, to var arī gaisā just.

SVETLANA, pārdevēja
Aprīlī es braukšu sen gaidītā ceļojumā uz Čehiju, tas man ir tāds pavasara plāns. Nemazgāšu istabās logus, nestrādāšu, bet atpūtīšos un izbaudīšu pavasari.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.