Menu
 

Aptauja. Vai bieži iepērkaties lietoto apģērbu veikalos? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un arhīvs Foto - Liene Ozola un arhīvs

No šā gada 1. jūlija dabas resursu nodoklis tiks attiecināts arī uz uzņēmumiem, kas pārdod importētus vai ražotus tekstilizstrādājumus, paredz likumā izstrādāto grozījumu projekts. Nodoklis būs 50 centi par katru tekstila kilogramu. Tas būtiski ietekmēs arī uzņēmumus, kas tirgo lietotus tekstilizstrādājumus, jo preču cenas neizbēgami tiks celtas, un daži uzņēmumi apsver iespēju pamest Latvijas tirgu.

Aina

Faktiski nē. Ļoti reti iepērkos šajos veikalos, ja nu vienīgi ar meitu kopā aizeju, lai nopirktu kaut ko iepriekš noskatītu. Mani nesatrauc lietoto apģērbu veikalu slēgšana, bet, domāju, citus gan tas varētu ietekmēt daudz vairāk nekā mani.

Skaidra

Parasti neiepērkos lietoto apģērbu veikalos, vienīgi izņēmuma gadījumos, taču uzskatu, ka veikali varētu palikt, jo sveramā prece bieži vien ir labas kvalitātes. Manuprāt, lietoto preču veikali tāpat kā citi uzņēmumi maksā nodokļus valstij, tāpēc tos vajadzētu saglabāt.

Rita

Ļoti reti pērku lietoto apģērbu. Lietoju tos tikai tad, ja meita atnes kaut ko. Agrāk, kad dzīvoju laukos, tad biežāk sanāca iepirkties lietoto apģērbu veikalos. Nav labi, ja tos slēgs ciet, tad apģērbi kļūs dārgāki. Bet latvieši gan jau pielāgosies un samierināsies ar cenu pieaugumu, tāpat kā ar citām lietām.

Madara

Jā, salīdzinoši nesen sāku iepirkties. Iepriekš bija kaut kādi aizspriedumi pret lietotu apģērbu, bet tagad tajos iepirkties pat ir moderni. Patīk, ka labas drēbes ir pieejamas par zemām cenām, un ļoti negribētos, lai šie veikali tiktu aizvērti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.