Menu
 

Aptauja. Kāds ir jūsu spilgtākais skolas gadu notikums? Apriņķis.lv

  • Autors:  Daina Blūma
Foto - Daina Blūma un pixabay.com Foto - Daina Blūma un pixabay.com

Ielās satiktajiem cilvēkiem vaicājām, kāds ir viņu spilgtākais skolas gadu notikums.

Sabīne, bērnu kopšanas atvaļinājumā

Atmiņas par visu skolas laiku ir vairākas, bet visvairāk atmiņā palikuši klasesbiedri. Atceros arī dažas skolotājas, un varu teikt, ka vērtējums par viņām laika gaitā ir mainījies. Tobrīd šķita, ka viena skolotāja, kuru spilgti atceros, ir vissliktākā, un vairumam klasesbiedru viņa nepatika, bet tagad, pieaugušā vecumā, viņu atceroties, es sāku domāt, ka viņa bija vislabākā.

Jevgēnijs, students

Ļoti labas atmiņas ir par visām tām reizēm, kad notika kopēji pasākumi ar klasesbiedriem, it īpaši vidusskolā. Spilgtākās atmiņas ir arī par kopējiem braucieniem, kopēju mācību laiku un par brīžiem, kad nesavtīgi palīdzējām cits citam. Tie bija ļoti īpaši trīs gadi!

Jānis, projektu vadītājs

Pirmais skūpsts bija spilgtākais notikums skolā. Atmiņā palikuši arī draugi no skolas gadiem, kas joprojām tādi ir. Tāpat atceros skolotājus, un satiekoties joprojām ir prieks viņus sveicināt un pateikt viņiem paldies. Skolas laiks ir devis daudz atziņu, jo jaunības trakums tagad ir nedaudz nosēdies un var mierīgāk pārdomāt un izvērtēt notikumus. Tas ir bijis labs dzīves skolas laiks, kurā iegūtas ne tikai teorētiskas zināšanas.

Diāna, Valsts zemes dienesta darbiniece

Tādu īpašu notikumu, kurus atcerēties, man laikam nav, vairāk man skola asociējas ar bērnības laika trakulībām. Atceros to, ka biju priecīga piedalīties pasākumos, kas saistīti ar dziedāšanu, dejošanu, darbojos arī skolas teātrī. Es vienmēr esmu bijusi tāda dziedātāja, dziedāju visur, kur vien varēju.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.