Menu
 

Karikatūra. Ko mēs darītu ja nebūtu slikto?! Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Karikatūra. Ko mēs darītu ja nebūtu slikto?! Zīmējums - Aigars Lapiņš

“Tas mantojums, ko atstājuši iepriekšējie, ir briesmīgs! Jā, mēs zinājām, ka nav labi, bet, ka tik traki, to gan nevarējām iedomāties!” – tādas vai līdzīgas izskan žēlabas no dažādu politisko krāsu ministru mutes. Netieši pasakot arī, sak, nu saprotiet taču paši, ka no priekšvēlēšanu leiputrijas solījumiem varēsim izpildīt nule komats cik tur... Jā, kā gan attaisnotos, ja nebūtu to slikto iepriekšējo?

Nevar arī teikt, ka pilnīgi bez pamata. Tikai divas lietas traucē šai kaismīgajai aizstāvības runai. Šāda gāšana uz aizgājušajiem nav nekas jauns un tādā vai citā formā atkārtojas ik pēc četriem gadiem. Otra lieta – tie iepriekšējie nemaz nav tādi autentiski iepriekšējie, bet nu jau tagadējie. Gan jaunā/vecā “Vienotība”, gan nacionāļi, gan daļēji arī paristi bija gan vecajā sliktajā, gan ir jaunajā labajā kompānijā, līdz ar ko pārmērīgi lāsti vecās valdības adresē pamazām var izskalot arī grīļīgās koalīcijas pamatus.

Vai nebūtu labāk gāzt visu tikai uz zaļzemniekiem, kuri nu, kā zināms, ir opozīcijā un daudz nevar pīkstēt? Precīzāk – viņus neviens neņems galvā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.