Menu
 

Aptauja Rīgā. Vai sekojāt līdzi Eirovīzijas dziesmu konkursa priekšsacīkstēm Latvijā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Una Griškeviča
Foto - Una Griškeviča un lsm.lv Foto - Una Griškeviča un lsm.lv

Latvijas Televīzijas rīkotajā konkursā “Supernova 2019” pagājušajā sestdienā noskaidrojās, ka šā gada Eirovīzijā Latviju pārstāvēs duets “Carousel” ar dziesmu “That Night”. Otrajā vietā palika pieredzējušais konkursa dalībnieks Markus Riva ar dziesmu “You Make Me So Crazy”, trešajā – grupa “Laime pilnīga” ar dziesmu “Awe”.

Jāpiebilst, ka nedēļas sākumā sociālajos tīklos izraisījās diskusijas par to, kuram īsti “Supernovā” bija jāuzvar – Markum Rivam, kurš ir izpelnījies diezgan duālu slavu, vai mazpazīstamajam duetam “Carousel”. Zināms arī, ka Telavivā (Izraēla) notiekošajā Eirovīzijas konkursā viņi uzstāsies otrajā pusfinālā 16. maijā.

Guntis, dzīvo Pārdaugavā

Par mūsējo panākumiem Telavivā esmu noskaņots ļoti skeptiski, un beidzamie gadi pierādījuši, ka mums kaut kas jāmaina attieksmē pret šo konkursu.

Ilze, steidzas uz darbu

Īpaši ne, jo šī joma mani neinteresē. Ja nu Latvijas pārstāvji Izraēlā uzvarētu un Eirovīzija atkal notiktu Rīgā, tā būtu cita runa.

Jānis, dzīvo Pierīgā

Man “Supernovas” uzvarētāji “Carousel” likās interesanti, un viņu trumpis varētu būt tieši lēnā dziesma, kurai šovu nemaz neprasījās. Ceru, ka viņi ar šo skaņdarbu tiks Eirovīzijas finālā.

Sanita, dodas uz veikalu

Manuprāt, tas nebija godīgi, ka Markus Riva palika otrajā vietā, jo viņa dziesma un šovs bija visatbilstošākie Eirovīzijas formātam. Nesaprotu, kāpēc viņš žūrijai nepatika. Man gribētos, lai viņš nākamgad tiek uz lielo Eirovīziju.

Kristaps, pastaigājas ar bērnu

Skatījos ar vienu aci, jo bija jādara citas lietas. Uzvarētāju dziesma nepalika atmiņā, bet varbūt taisnība ir Raimondam Paulam, ka Eirovīzijas publiku var paņemt ne tikai ar spilgtu šovu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.