Menu
 

Sestdiena, 21 Decembris 2019

OECD eksperti iesaka veicināt ilgtspējīgu algu kāpumu un darba apstākļu uzlabošanu, lai noturētu talantus Latvijā

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) eksperti Latvijai iesaka veicināt ilgtspējīgu algu kāpumu un darba apstākļu uzlabošanu, lai noturētu augsti kvalificētu darbinieku palikšanu Latvijā, liecina OECD izstrādātais ziņojums "OECD Latvijas Prasmju stratēģija: Novērtējums un rekomendācijas".

Lasīt vairāk...

Mājas remontam ir dažādas iespējas: ietaupiet vairāk ar vienu svarīgu lēmumu

Daudzdzīvokļu māju renovācija Latvijā uzņem apgriezienus. Divi no trim Latvijas iedzīvotājiem mitinās dzīvojamās ēkās, kas būvētas laikā no 1946. līdz 1990. gadam, un agrāk vai vēlāk vairums no tām būs jārenovē. Šajā jomā aktuālie jautājumi ir nozīmīgi arī vecāku savrupmāju īpašniekiem. Tomēr tikai ar apņemšanos kaut ko mainīt nepietiek. Viens no būtiskākajiem lēmumiem ir pareiza siltinājuma un fasādes apšuvuma izvēle.

Lasīt vairāk...

Speciālistes ieteikumi cīņai ar vientulību svētku laikā

Vientulība ir plaši izplatīta visā pasaulē, arī Latvijā. To apliecina projekta "Parunāsim?" ietvaros veiktā aptauja par vientulības izplatību Latvijas iedzīvotāju vidū. Vairāk nekā puse (52%) no aptaujātajiem Latvijas iedzīvotājiem ir atzinuši, ka ir jutušies vientuļi vismaz reizi gadā. Gandrīz puse (42%) respondentu ir norādījuši, ka vientulība cilvēku biežāk piemeklē tieši gada aukstajos mēnešos, savukārt 23% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju apgalvo, ka tas notiek svētkos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.