Menu
 

Foto: Siguldā atklāta ceļojošā izstāde "Mēs esam un varam" par cilvēkiem ar invaliditāti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Izstādes "Mēs esam un varam" atklāšanā 13.jūlijā. Foto - Karīna Jurciņa, www.facebook.com/ceribusparni Izstādes "Mēs esam un varam" atklāšanā 13.jūlijā. Foto - Karīna Jurciņa, www.facebook.com/ceribusparni

Siguldas novada kultūras centrs “Siguldas devons” aicina iedzīvotājus un viesus apmeklēt biedrības “Cerību spārni” ceļojošo izstādi “Mēs esam un varam”, kurā var iepazīties ar 30 skaudriem, mīlestības un cerību pilniem stāstiem par cilvēkiem ar invaliditāti, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Viens no svarīgiem aspektiem, lai atbalstītu cilvēkus ar invaliditāti, ir sabiedrības izpratnes par cilvēku dažādību veicināšanā. Ir svarīgi parādīt, ka mēs visi esam vienādi un līdzvērtīgi. Mums kā sabiedrībai kopumā būtu jārada apstākļi, kuros personas justos droši, nepiespiesti un nevienā brīdī nejustos atšķirīgi no pārējiem. Biedrība cer, ka izstādes izveidošana palīdzēs iedrošināt apkārtējo sabiedrību neuztvert kādu atšķirīgi kā atsevišķu sabiedrības daļu, bet kā daļu no mums.

Līdz mēneša beigām izstāde ir aplūkojama “Siguldas devonā”, pēc tam Siguldas novadā un citās Latvijas pilsētās, vēsta pašvaldības pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.