Menu
 

Kopš pirmdienas ceļu satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 33 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 224 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 33 cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir seši gājēji, septiņi velosipēdisti un seši elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Otrdien plkst.6.57 Ogres novada Rembates pagastā, uz autoceļa Ķegums – Sigulda, notika motocikla vadītāja sadursme ar meža dzīvnieku. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā motocikla vadītājs no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti astoņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā. Vienam dzērājšoferim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet septiņi tiks saukti pie kriminālatbildības. Vienam pieķertajam šoferim konfiscēs transportlīdzekli, bet sešos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Kopš pirmdienas sastādīti 76 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un astoņi protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas četras automašīnu zādzības un sešas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.