Menu
 

"Ķekavas" florbolisti virslīgas pirmajā trijniekā, Inčukalna "koijoti" – līderi otrajā līgā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Uzvaras kārtējās Latvijas florbola čempionāta spēlēs izcīnījuši divi Pierīgas klubi. "Ķekavas" florbolisti līdz ar uzvaru pār "Irlavas" komandu iekļuvuši virslīgas turnīra tabulas vadošajā trijniekā, bet Inčukalna sporta klubs "Coyote" kļuvis par Latvijas otrās līgas Austrumu grupas līderi.

"Irlavas" un "Ķekavas" komandu rezultatīvās spēles liktenis izšķīrās tikai trešajā trešdaļā, kad ķekavieši iemeta trīs vārtus pēc kārtas un aizvadīja spēli līdz uzvarai 8:6.

Ar diviem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Klāvs Jansons – vienīgais "Ķekavas" pārstāvis Latvijas valstsvienībā nesenajā pasaules čempionātā. Sezonas astoņās spēlēs virslīgas rezultatīvākajam spēlētājam jau 21 gols un 9 piespēles.

Turnīra tabulā "Ķekava" apsteidza "Oxdog Ulbroka LU" komandu un ar 23 punktiem 10 spēlēs pakāpās uz trešo vietu aiz Talsu JSS/"Krauzers" (29 p.) un Cēsu "Lekringa" (26).

Inčukalna "Coyote" ceturtdien savās mājās uzņēma komandu "Pēdu nav"/Valmieras novads, un arī šajā mačā uzvarētāju noteikšana tika atlikta uz pēdējo periodu, kad laukuma saimnieki pamanījās vienu vārtu deficītu pārvērst divu vārtu pārsvarā – 4:2. Gvido Bišeram viens precīzs metiens un divas rezultatīvas piespēles.

Latvijas otrās līgas Austrumu grupā SK "Coyote" kļuvusi par līderi – astoņās spēlēs sešās uzvaras un 19 punkti. Tuvakie sekotāji FK "Kalsnava" florbolisti atpaliek par diviem punktiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.