Menu
 

Salaspils handbolisti cieš sagrāvi ceturtdaļfināla pirmajā spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - handball.lv Foto - handball.lv

Latvijas handbola virslīgas ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē “Salaspils” komanda piedzīvojusi smagu zaudējumu pret HK “Ogre/Hydrox” vienību. Otrā cīņa sērija līdz divām uzvarām paredzēta sestdien Salaspilī.

Salaspilieši virslīgas izslēgšanas turnīram kvalificējās kā pēdējie, uzvarot otrā posma B grupas turnīrā, turpretī ogrēnieši “play off” turnīrā piedalās kā sezonas ranga līderi.

Trešdienas spēlē pirmās desmit minūtes komandas turējās līdzās (4:5), bet pēc nākamajām desmit minūtēm HK “Ogre/Hydrox” pārsvars jau bija neapstrīdams (6:21). Beigu rezultāts – 20:43. “Salaspils” komandas rindās rezultatīvākais ar astoņiem precīziem metieniem bija Kristiāns Strautnieks.

“Salaspils” treneris Žanis Malahovs pēc spēles atzina, ka pret tāda līmeņa komandu salaspilieši vēl nebija spēlējuši, un uzskata šo par ļoti labu pieredzi, tāpat saprotot to, ka ir, kur mācīties un tiekties, liecina Latvijas Handbola federācijas informācija.

Savukārt komandas rezultatīvākais spēlētājs Kristiāns Strautnieks ar komandas sniegumu bija apmierināts, ņemot vērā šīs dienas pretinieku. Protams, komanda ir pieļāvusi daudz kļūdas gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, bet bez tām neiztikt, jo spēlēts pret galvas tiesu pārāku komandu. “Galvenais, ka pašiem ir prieks par šo spēli un ir sajūta, ka cīnījāmies līdz galam, lai gan rezultāta starpība bija liela. Paldies komandai par spēli!”

Ceturtdaļfināla sērijas otrā spēle paredzēta sestdien plkst.11.00 Salaspilī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.