Menu
 

Babītes un Upesciema futbolisti Rīgas čempionātu sāk ar zaudējumiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - LFF Foto - LFF

Neveiksmes Latvijas futbola trešās līgas Centra grupas turnīra jeb Rīgas čempionāta pirmajās spēlēs piedzīvojušas Babītes sporta kluba un Jauniešu regbija, futbola un petanka kluba (JRFPC) “Upesciema Warriors” komandas. Nākamajā kārtā 17.maijā abi Pierīgas klubi tiksies savā starpā Piņķos.

Babītes futbolisti sezonas pirmo spēli aizvadīja pret internacionālo “Riga United” vienību, kurā līdz ar vietējiem futbolistiem spēlē Latvijā studējošie vai strādājošie ārzemnieki. Šoreiz viņi izrādījās pārāki – pirmā puslaika vidū guva pirmo vārtus, drīz pēc pārtraukuma otros un 15 minūtes pirms beigām arī trešos – 3:0.

Zaudējumu ar triju vārtu starpību piedzīvoja ar “Upesciema Warriors”, kuri Salaspils stadionā tikās ar futbola kluba “Beitar” otro komandu. Jau 11.minūtē “kareivji” zaudēja 0:2, mirkli vēlāk Toms Haralds Vecvagars vienus vārtus atguva, taču puslaika priekšpēdējā minūtē viesi pamanījās ieraidīt bumbu savos vārtos. Desmit minūtes pēc otrā puslaika sākuma rezultāts bija jau 1:5, un atlikušajā laikā Emīlam Muižniekam vienīgi izdevās atspēlēt vienu golu – 2:5.

Jau ziņots, ka pagājušās nedēļas beigās pirmās spēles skemīgi iesāka divas Olaines komandas – FK “Union” un Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” dublieri, bet Jaunatnes futbola kluba “Daugava”/Salaspils futbola skolas kontā ir jau divi panākumi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.