Menu
 

Novembrī sērijveida dzīvokļu cenas augušas Salaspilī, Ogrē un Jelgavā

Novembrī sērijveida dzīvokļu cenas augušas Salaspilī, Ogrē un Jelgavā arhīvs

Šā gada novembrī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājušās Ogrē, Salaspilī un Jelgavā, bet Kauguros tās nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas novembrī palielinājās par 0,7% un dzīvokļu vidējā cena bija 598 eiro par kvadrātmetru. 2018.gadā dzīvokļu cenas kopumā Ogrē pieauga par 7,1%.

Novembrī Salaspilī dzīvokļu cenas palielinājās par 0,2% un vidējā cena Salaspilī palielinājās līdz 647 eiro par kvadrātmetru. Kopš šā gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 6%.

Arī Jelgavā 2018.gada novembrī dzīvokļu cenas palielinājās par 0,2% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena bija 501 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 5%.

Savukārt Kauguros novembrī sērijveida dzīvokļu cenas saglabājās bez izmaiņām. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena bija 567 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 8,4%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.