Menu
 

Aptauja Ropažos. Kā jums visvairāk pietrūkst stingro ierobežojumu laikā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un pexels.com Foto - Liene Ozola un pexels.com

Pēc pagājušajā nedēļā ieviestā “lokdauna” Rīga nav tik tukša kā pirmajos Covid-19 viļņos. Cilvēki dodas ikdienas gaitās, iepērkas, kur tas ir atļauts, ārvalstu tūristi apskata arhitektūru. Lielākoties slēgtas ir skolas, veikali, kultūras un izklaides vietas, ir ierobežota pārvietošanās nakts laikā. Šie ierobežojumi ekonomikas izaugsmi palēninās, bet neapturēs. Lai gan pēc sākotnējiem paziņojumiem varēja rasties iespaids, ka šoreiz valdība gatavo īpaši stingru “lokdaunu”, gala dokuments vairāk skar atsevišķas nozares, nevis visu ekonomiku.

Markuss, skolnieks

Man visvairāk pietrūkst draugu sabiedrības, lai varētu aiziet uz kino, kafejnīcu. Domāju, ka tieši jauniešiem šajā laikā ir visgrūtāk.

Iļja, strādā veikalā

Lielākā problēma ir ģimenēm ar bērniem. Man ir divi bērni, un viņus faktiski nav ar ko nodarbināt. Bērnudārzi ir pieejami tikai ārkārtas gadījumos, un bērniem nav ne izklaižu, ne dzimšanas dienu svinību. Trūkst visa tā, kas bērniem sagādā prieku.

Mihails, veikala vadītājs

Trūkst brīvības, un cilvēkiem to ir grūti saprast un pieņemt.

Eduards, elektriķis

Man trūkst laika, jo līdz astoņiem vakarā nevaru visus savus darbu izdarīt, tāpēc man ir ārkārtīgi grūti aprast ar to, ka visa dzīve beidzas tik agri.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.