Menu
 

Nedēļas nogalē satiksmes negadījumos Rīgas reģionā cietuši 20 cilvēki, viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā reģistrēti 187 ceļu satiksmes negadījumi. Cietuši 20 cilvēki, kuru vidū ir desmit gājēji un viens velosipēdists. Viens cilvēks gājis bojā, liecina Valsts policijas informācija.

10.februārī ap pulksten 19.00 Rīgā, Dzirciema ielā, bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Sākotnējā informācija liecināja, ka sieviete, vadot automašīnu “BMW”, uzbrauca vīrietim, kurš šķērsoja brauktuvi tam neparedzētā vietā. Vīrietis negadījuma vietā gāja bojā. Valsts policija turpina skaidrot precīzus negadījuma iemeslus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 14 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā. Trim “dzērājšoferiem” noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet divpadsmit tiks saukti pie kriminālatbildības.

Četriem stiprā alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet astoņos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Kopš piektdienas arī sastādīti 153 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un divi protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība, četras zādzības no mājokļa un četras laupīšanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.